Onze dienstenSIP Trunking


Wij zijn een Belgische speler op de markt van SIP-trunks. Een SIP-trunk is volledig kosteloos, u betaald enkel voor het verbruik en de aangekoppelde telefoonnummers. Alsook rekenen we geen kosten aan voor SIP-kanalen en forfaitair internationaal (vast en mobiel met een maximum van 1000 belminuten) bellen is mogelijk aan € 15 per maand.


Virtual PBX

 

Heeft u nood aan een telefooncentrale of is uw huidige centrale aan vervanging toe?

Wij bieden u een telefooncentrale in de cloud aan vanaf € 15 per maand inclusief 4 aangesloten extensies.

 SMS Gateway

 

FoundCOM biedt u zowel nationale als internationale GSM nummers aan, waarmee u in- en outbound kunt SMS'en. Het versturen en ontvangen van SMS'en verloopt via een webinterface.


Fax Gateway

 

Faxen via e-mail? Wij bieden u deze dienst gratis aan. Zowel in- als outbound kunt u via een handige webinterface faxen versturen en ontvangen. U betaald enkel de minuten die nodig zijn om de fax te versturen.


Mobile VoIP

 

Indien u bij ons een Virtual PBX heeft aangeschaft, kunt u kosteloos gebruik maken van onze Mobile App. Zo neemt u uw telefoontoestel gewoon mee onderweg. De enige vereiste is een Wifi of mobiele internetverbing (3G/4G) op uw GSM.


ISDN to VoIP

 

U bent het zat om de dure vergoedingen voor ISDN lijnen te betalen? Wij vormen uw huidige centrale graag om naar VoIP Dan vallen de kosten voor de ISDN lijnen volledig weg en kunt u gebruik maken van de voordelen van VoIP.